Om Klinikhuset Odense

Microsoft Azure

Hvorfor vælge Klinikhuset Odense som dit behandlingssted?

Klinikhuset Odense´s passion er at skabe velværd og livsglæde. Vi går meget op i kvalitet og det at ”kunne gøre en forskel”.

Vi dækker et bredt område inden for alternativ behandling, velværds behandlinger, plejende behandlinger og kosmetiske behandlinger.

Den enkelte behandler er specialiseret indenfor hver sit fagområde og ligger vægt på at være professionel, fleksibel og loyal overfor dig som klient. Vi arbejder hele tiden på at yde den bedste service og udvikle os. Dialog og tilpasning til netop dit behov er i fokus. Hver behandling bliver tilrettelagt netop til dit behov og vi tilpasser et evt. behandlingsforløb til den enkelte. Vi som menneske er ikke ens.

Klinikken yder 100% tavshedspligt og vi følger de anbefalet sikkerhedsregler ifølge datasikkerhed og GDPR.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Klinikhuset Odense´s mission er at kunne tilbyde dig de fleste sundhedsrelaterede behandlingsformer (Alternativ, Plejende og Kosmetiske behandlinger), så du kun behøver at komme et sted.

Alternative behandlingsformer, hvor der er fokus på det fysiske, psykiske, de biologiske processer, manuel manipulation af kroppen og energier. Plejende behandlinger, hvor der er fokus på kroppens velværd og generelle sundhedstilstand. Kosmetiske behandlinger, hvor der er fokus på sindsmæssige velværd og øget livsglæde